Voor het ontvangen van een offerte, voor het maken van een afspraak of om meer informatie te ontvangen, staat zaakvoerder Ronald Stuer samen met zijn werknemers voor u klaar.


 Gratis offerte  REALISATIES

VLOER- & TEGELWERKEN

Vloer- en tegelwerken voor binnen en buiten

Een moderne tegelvloer of tijdloze parket? Wij bieden heel wat mogelijkheden voor het plaatsen van vloer- en wandtegels binnen en buiten en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

U kunt steeds een kijkje komen nemen in de toonzaal van één van onze leveranciers om alle verschillende materialen te ontdekken. Bovendien geven we u graag een woordje uitleg en bieden we de nodige deskundige hulp bij het maken van de juiste keuze. 

Binnenvloeren en muren

Of het nu gaat over uw badkamer, uw keuken of uw living: R.S. Decoratie Projects  zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van alle soorten binnenvloeren. U kunt kiezen voor een tijdloze vloer met parket of u kunt voor een moderne look gaan met een strakke tegelvloer. R.S. Decoratie Projects zorgt hoe dan ook voor een vlekkeloze plaatsing van uw vloer. Zelfs voor het leggen van trapbekleding kunt u beroep doen op de ervaring van R.S. Decoratie Projects . 

Een makkelijk afwasbare tegelwand achter uw aanrecht of een betegelde inloopdouche en andere tegelwanden? Wij bieden u de beste oplossing! Mag uw ruimte een meer fancy look krijgen? Bij R.S. Decoratie Projects  hebben we heel wat ervaring met het plaatsen van prachtige mozaïek- en marmertegels

Terrassen en opritten

Ook uw terras of oprit legt R.S. Decoratie Projects helemaal zoals u dat wilt, alle materialen zijn mogelijk. Denk daarbij aan natuursteen, klinkers, mozaïek, graniet, arduin, ... Wij bieden een ruime keuze aan grondstoffen tegen concurrentiële en eerlijke prijzen. 

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak voor uw vloer- en tegelwerken of contacteer ons indien u vragen heeft of meer inlichtingen wenst te ontvangen. Wenst u een offerte op maat aan te vragen? Ook dat is mogelijk. Een offerte en de bijhorende opmetingen zijn geheel vrijblijvend.

 0498 16 05 47 Contacteer ons