Voor het ontvangen van een offerte, voor het maken van een afspraak of om meer informatie te ontvangen, staat zaakvoerder Ronald Stuer samen met zijn werknemers voor u klaar.


 Gratis offerte  REALISATIES

ALGEMENE SCHRIJNWERKERIJ

Schrijnwerken op maat

Droomt u van een op maat gemaakte dressing? Heeft u dringend extra bergruimte nodig? Wij maken voor u de ideale kasten! 

U kunt rekenen op ons om al uw meubelen en interieur op maat te voorzien. Dankzij zijn dertig jaar ervaring is Ronald dan ook de geknipte vakman om u de meest kwalitatieve producten aan te bieden. 

Interieur op maat

Dressings, binnendeuren, trappen, het meubilair voor in de badkamer of keuken, ... Geen klus is te complex voor vakman Ronald. Hij gaat daarbij steeds aan de slag met kwaliteitsmaterialen zodat u zeker bent van een duurzaam resultaat waar u lang van kunt genieten. 

Verschillende houtsoorten

Wij werken met heel wat verschillende houtsoorten. Wat dacht u van mdf-platen die u achteraf in een kleur naar keuze kunt schilderen? Of bent u eerder liefhebber van de karakteristieke eigenschappen van massief hout? Alles is mogelijk. U kunt steeds een bezoek brengen aan de toonzaal van één van onze leveranciers om een beter beeld te krijgen van alle beschikbare materialen. 

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak met ons voor al uw maatwerk. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst te ontvangen, kunt u rekenen op zaakvoerder Ronald Stuer. De offerte en bijhorende opmetingen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

 0498 16 05 47 Contacteer ons