Voor het ontvangen van een offerte, voor het maken van een afspraak of om meer informatie te ontvangen, staat zaakvoerder Ronald Stuer samen met zijn werknemers voor u klaar.


 Gratis offerte  REALISATIES

BADKAMERRENOVATIE

Bent u die oude tegels beu? Droomt u van een zalige regendouche? Laat uw badkamerrenovatie door ons onder handen nemen en wees zeker van een doeltreffende aanpak en een duurzaam resultaat dat volledig aansluit bij uw verwachtingen. 

Samen gaan we namelijk op zoek naar de beste oplossing om uw ruimte optimaal te benutten en zorgen we ervoor dat uw badkamer uw favoriete plekje wordt om te ontspannen. 

R.S. Decoratie Projects  staat u bij tijdens het volledige renovatieproces: afbraak, loodgieterij, elektriciteit, schrijnwerk, betegeling, schilderwerk… Alle werken worden uitgevoerd met veel zorg, expertise en oog voor detail. Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg! 

Ronald heeft al meer dan dertig jaar ervaring, wat uw garantie is op aanzienlijke knowhow en expertise. Hij geeft graag advies en doktert samen met u uit wat de meest efficiënte aanpak is. Daarbij maakt hij steeds duidelijke en correcte afspraken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak voor uw badkamerrenovatie. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst, kunt u rekenen op Ronald Stuer. De offerte en bijhorende opmetingen zijn geheel vrijblijvend.

 0498 16 05 47 Contacteer ons