Voor het ontvangen van een offerte, voor het maken van een afspraak of om meer informatie te ontvangen, staat zaakvoerder Ronald Stuer samen met zijn werknemers voor u klaar.


 Gratis offerte  REALISATIES

SCHILDERWERKEN

Schilderwerken voor kleine en grote projecten

Als u op zoek bent naar een schilder die uw woning voorziet van een fris laagje verf, dan kunt u een beroep doen op R.S. Decoratie Projects 

Dankzij de meer dan dertig jaar ervaring van zaakvoerder Ronald Stuer, kunt u op beide oren slapen: alle schilderwerken worden vakkundig en netjes uitgevoerd binnen de afgesproken termijn. 

Voor binnen en buiten

Wij gaan zowel binnen als buiten aan de slag voor u. We plamuren waar nodig, lakken ramen en deuren en schilderen bepleisteringen. Propere werken zijn prioritair voor ons. Ronald gaat steeds met de grootste zorg te werk en garandeert u dat alles schoon achtergelaten wordt. 

Verschillende schildertechnieken

Om volledig aan uw noden te kunnen voldoen zijn we bedreven in verschillende schildertechnieken en is zaakvoerder Ronald volledig mee met de laatste ontwikkelingen en trends. U kunt volledig op hem vertrouwen voor het schilderen van plafonds, wanden, vloeren, ramen en deuren. Hij gebruikt daarbij technieken als patineren, spuiten en hoogglansverven. 

Maak een afspraak

Maak voor uw schilderwerken snel een afspraak met ons en geniet binnen een mum van tijd van een fris laagje verf in uw woning. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst te ontvangen, kunt u rekenen op zaakvoerder Ronald Stuer.

 0498 16 05 47 Contacteer ons