Voor het ontvangen van een offerte, voor het maken van een afspraak of om meer informatie te ontvangen, staat zaakvoerder Ronald Stuer samen met zijn werknemers voor u klaar.


 Gratis offerte  REALISATIES

RENOVATIE

Een volledige renovatie van uw woning

R.S. Decoratie Projects renoveert uw woning van A tot Z. Daarbij gaan we voor een vakkundige en doeltreffende aanpak van alle werken. 

Laat ons één specifieke ruimte of uw volledige woning onder handen nemen, met oog voor detail brengen we werkelijk elke renovatie tot een vruchtbaar einde. Contacteer R.S. Decoratie Projects en slaap op beide oren als het over het perfect voltooien van uw renovatiewerken gaat. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze absolute prioriteiten! 

Correcte afspraken en een duidelijk plan

Voor een totaalproject is het belangrijk om alles goed in te plannen en correcte afspraken te maken. Daarom coördineren we bij R.S. Decoratie Projects graag deze werken samen met onze klanten. Voor het project van start gaat, overlopen we samen met u stap voor stap welke werken er uitgevoerd zullen worden en wordt er een concreet werkplan en tijdskader opgesteld. Zo bent u steeds op de hoogte van de evolutie van uw project en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Veelzijdig

U kunt op ons beroep doen voor heel wat verschillende renovatiewerken. Als renovatiespecialist plaatsen we moeiteloos nieuwe ramen, nemen we uw oude keuken onder handen, maken we van uw zolder een extra slaapkamer of bureau of steken we uw gevel in een nieuw jasje.  Wij zijn een veelzijdige onderneming die op vele vlakken inzetbaar is. Bovendien staat zaakvoerder Ronald u steeds bij met professioneel advies wanneer nodig. 

Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak voor uw renovatiewerken of contacteer ons voor meer informatie. U kunt dag en nacht rekenen op de kennis en kunde van zaakvoerder Ronald Stuer.

 0498 16 05 47 Contacteer ons